Toksiskā sastāvdaļa Tavā virtuvē...

Kā nomainot tikai vienu lietu savā virtuvē, ir iespējams uzlabot sirds un asinsvadu veselību, zaudēt liekos KG, neiedzīvoties treknajā aknā un samazināt hronisku iekaisumu!

(Tas nav cukurs, tie nav ogļhidrāti un tas nav sāls)
Ja pie tā apzināti nav piedomāts, teju ikviens savā virtuvē gatavojot ēst sev un saviem mīļajiem, izmanto produktu, kurš lēnām iesūcas katras ģimenes locekļa šūnās, un klusi iznīcina viņu veselību, ne pavāram, ne ēdājam par to nenojaušot.

Bīstamākais? Šis produkts joprojām tiek dēvēts par "sirdij draudzīgu", un tiek reklamēts, kā "veselīga alternatīva" daudziem citiem šī produkta paveidiem.

Nav pat svarīgi, kādu uzturu Tu ēd - sabalansētu, veģetāru, lowcarb, ketogēnu vai kādu citu - ja pie tā nav piedomāts, šis produkts bieži vien atrod savu ceļu uz Tavu virtuvi.

Pašlaik nelielam dramatismam nosauksim to par "Produktu X" (bet es apsolu Tev atklāt par ko es runāju).

Kad es sāku par "Produktu X" interesēties, es pat nevarēju iedomāties, ka tā negatīvā ietekme uz veselību ir tik plaša! Regulāri lietojot šo pārtikas produktu uzturā, tas:

⚠️ Liek Tev gribēt ēst vairāk nekā vajadzētu

⚠️ Hormonāli palielina ķermeņa vēlmi krāt taukus (tieši ap vidukli)

⚠️ Palielina onkoloģisko slimību risku

⚠️ Liek šūnu enerģijas centriem "atrofēties", samazinot enerģijas līmeni

⚠️ Padara cukurotus produktus daudz neatvairāmākus (tāpēc, tas ir teju katrā s*dpārtikas produktā)

⚠️ Ar laiku noved pie "treknās aknas"

⚠️ Pasliktina sirds veselību marķierus

⚠️ Akitivizē hronisku iekaisumu visā ķermenī

Šī izplatītā sastāvdaļa bojā mūsu ķermeni visos iespējamos līmeņos! To apēdot, tikai daļa tiks pārvērsta enerģijā - liela daļa no šī produkta tiks iestrādāta gandrīz katras ķermeņa šūnas apvalkā, padarot to trauslāku.

Tas nav cukurs, tie nav ogļhidrāti, tā nav sāls vai kāds konservants.

Ja Tu joprojām nezini par ko es runāju - iespēja, ka Tu un Tava ģimene šo produktu lieto ir ļoti liela!

Tās ir sēklu/augu eļļas, jeb precīzāk tās augu un sēklu eļļas, kas ir bagātas ar linolskābi.

Rapšu eļļa, vīnogu kauliņu eļļa, kukurūzas eļļa, saulespuķu eļļa un vairākas citas eļļas, kuras lietojot ilgtermiņā, noved pie nopietnām veselības problēmām.

Saprotu.

Tas varētu šķist nedaudz pārsteidzoši!

  • Kā tas ir iespējams?
  • Vai tad šīs eļļas nesatur "veselīgos taukus"?
  • Vai tad tās eļļas nepazemina holesterīnu?

Man pašam sākotnēji bija grūti tam noticēt - vai tiešām šīs eļļas varētu būt TIK sliktas?

Atbilde ir pārliecinošs: JĀ!

Nedaudz pameklējot informāciju un palasot pieredzes stāstus no cilvēkiem, kuri tās ir izslēguši no sava uztura sāka pavērties pārsteidzoša aina:

Pieredze #1: "Kopš es izslēdzu sēklu eļļas no uztura, es zaudēju 5kg (nemainot pilnīgi neko citu uzturā), mana seja un vēders ir mazāk "pufīgi" un kopumā es jūtos daudz enerģiskāk"

Pieredze #2: "Mani kādreiz regulāri mocīja neciešamas sezonālās alerģijas un es biju alerģisks pret suņiem. Kopš es izslēdzu augu eļļas no sava uztura, es pirmo reizi sagaidu pavasari un varu sabužināt drauga suni, bez aizlipuša deguna"

Pieredze #3: "Kopš es izslēdzu sēklu eļļas no sava uztura es vairs neapdegu saulē"

Pieredze #4: "Mani vienmēr mocīja dedzinošs atvilnis. Kopš es izslēdzu sēklu eļļas no sava uztura, tas ir pilnībā pazudis, pat tad, kad es ēdu šokolādi un dzeru kafiju"

Tie bija tikai daži stāsti, kas man lika parakties nedaudz dziļāk un noskaidrot, ko par augu un sēklu eļļām saka zinātne.

Ja redzot pieredzes stāstus, tie bija pārsteidzoši, tad zinātne par augu un sēklu eļļām bija šokējoša:

  • Ievērojami pasliktināta sirds un asinsvadu veselība
  • Hroniska iekaisuma veidošanās, kas noved pie vispārējām problēmām
  • Vēža riska paaugstināšanās
  • Disfunkcijas šūnu līmenī

Un lērums citu, zinātniski pierādītu, problēmu.

Mans vienīgais jautājums bija: "Kāpēc neviens par to publiski nerunā?"

Izslēdzot šīs eļļas no uztura - veselības ieguvumi ir milzīgi un tas burtiski neprasa nekādu piepūli, salīdzinot ar teiksim pilnīgu cukura izslēgšanu no uztura.

Esmu sagatavojis nodarbību, kurā mēs iziesim cauri zinātnei - kā sēklu un augu eļļas iznīcina mūsu veselību - un kāpēc tās vajadzētu izslēgt no pilnīgi visām virtuvēm.

"Toksiskā Sastāvdaļa Tavā Virtuvē" nodarbībā Tu vari iepazīties ar pārliecinošu argumentu, kāpēc šīs eļļas nevajadētu lietot un ar ko tās aizstās!

Jo vienkārši nomainot šīs eļļas ģimenes virtuvē, pret patiešām veselīgām taukvielām, ir iespējams uzlabot visas ģimenes veselību, bez jebkādiem izaicinājumiem, pretenzijām vai grūtībām.

Neatkarīgi no tā, pie kāda uztura Tu šobrīd pieturies - noskatoties šo nodarbību un liekot lietā tur iegūtās zināšanas -Tev ir iespēja spert pirmos soļus pretī labākai veselībai bez vajadzības kost pirkstos.

Visi tauki nav vienādi, un atkarībā no tā, kurus taukus Tu izvēlies lietot uzturā, ir atkarīga Tava ilgtermiņa veselība! (Neatkarīgi no uztura kādu Tu piekop ikdienā)

"Toksiskā Sastāvdaļa Tavā Virtuvē" - nepilnu 2 stundu laikā Tu uzzināsi:
Vienkāršā valodā: kā atšķir taukvielas - kuras ir vēlamas optimālai veselībai un kuras nē. (Atbilde Tevi viennozīmīgi pārsteigs)

Kas liek taukiem "sabojāties" un BURTISKI "saindēt" mūs šūnu līmenī, radot hronisku iekaisumu, kas nodara pāri visam ķermenim. (Kā arī, kuri tauki ir izturīgi pret šo bojāšanās procesu)

✅ ​Kuras taukvielas aktivizē Tavu endokanaboīdu sistēmu (to pašu, ko aktivizē marihuāna), aktivizējot Tavu izsalkumu un liekot Tev pārēsties, nemaz par to nenojaušot. (Šis ir viens no iemesliem, kāpēc izslēdzot šīs taukvielas no uztura, cilvēki zaudē svaru)

Kā un kāpēc "sirdij draudzīgās" eļļas paaugstina mūsu risku saslimt ar vēzi. (Tur pretī aizstājot tās ar "piesātinātajām" taukskābēm vēža slimnieku rādītājs nokritās gandrīz uz PUSI - par spīti tam, ka šajā grupā bija vairāk smēķētāju)

Kā tas ir iespējams, ka ēdot vienādu kaloriju daudzumu viena pētījuma grupa pieņemas svarā par 56% vairāk un kā šo novērojumu izmantot savā labā, ja Tu centies zaudēt svaru. (Tam nav nekā kopīga ar vielmaiņas ātrumu vai fiziskajām aktivitātēm)

Specifiska taukviela, ko izmantot uzturā, lai sasniegtu sāta sajūtu apēdot 2x mazāk kalorijas.

Kāpēc ēdot sēklu un augu eļļas mēs saskaramies ar zemāku enerģijas līmeni (Īsā versija: Tiek "aizķepēti" Tavi "enerģijas ģeneratori", ja Tev ir problēmas ar hronisku nogurumu - šis varētu būt viens no risinājumiem)

Kāpēc no "Zivju eļļas" nav nekāda pozitīva efekta uz veselību, ja Tu paralēli uzturā lieto sēklu un augu eļļas. (Zivju eļļas iekaisuma samazinošais efekts, tiek pilnībā anulēts)

Kas notiek ar cilvēkiem, kuriem ir aknu veselības problēmas uz sešiem mēnešiem ievērojami samazinot "veselīgos taukus" uzturā un ēdot vairāk "sliktos taukus" (Šie ieteikumi iet pretrunā ar ārsta ieteikumiem - bet rezultāti runā paši par sevi - Ja Tev ir aknu veselības problēmas - Tu gribēsi redzēt šo pētījumu

✅ ​Kā "sirdij draudzīgās" eļļas, pazemina holesterīnu, bet padara to "indīgu" rezultējoties sliktākos sirds un asinsvadu veselības iznākumos par spīti zemākam holeterīnam (Citiem vārdiem sakot - zemāks holesterīns, ne vienmēr ir laba pazīme)

✅ Kā hronisks augu un sēklu eļļu patēriņš padara mūsu šūnas daudz ievainojamākas pret dažādiem ārējiem stresoriem (piemēram saules stariem), novājinot mūsu organisma dabīgās aizsardzības sistēmas.

Pēc tam, kad Tev būs uzbūvēta skaidra sapratne par to kuras taukvielas patiesībā ir kaitīgas, un kuras ir veselīgas tiks iedoti arī praktiski un uzreiz pielietojami norādījumi.

Lielāko daļu no šiem norādījumiem ievērot ir vienkāršāk par vieglu - Tev taču nebūtu jākož pirkstos, ja teiksim rapšu eļļa, būtu jānomaina pret olīveļļu? Šāda tipa izmaiņas veikt ir ārkārtīgi VIEGLI un VIENKĀRŠI, bet ilgtermiņā, tām var būt milzīga atšķirība uz Tavu veselību.

📋 Nodarbības ietvaros, Tev tiks izsniegts "taukvielu saraksts", kas viegli ļaus atpazīt to, kuras taukvielas ir droši lietot uzturā un no kurām būtu nepieciešams izvairīties. (Uz to KĀPĒC izvairīties no konkrētām taukvielām, tiks atbildēts visas nodarbības laikā)

❌ ​No kādām produktu grupām būtu nepieciešams izvairīties, lai samazinātu kaitīgo tauku daudzumu uzturā (Tie nav dzīvnieku produkti, olas vai piena produkti)

⁉️ Kāpēc zaudējot svaru, ir iespējama īslaicīga veselības pasliktināšanās, ja esi gadiem ilgi lietojis "Toksiskās Taukvielas" (tas ir saistīts ar to KĀDI tauki ir uzkrāti Tavās rezervēs)

☢️ Kā uzsākt "kaitīgo tauku" detoksu, lai sāktu lēnām piedzīvot veselības uzlabošanos


TEHNISKĀS DETAĻAS - Kur un kā Tu varēsi noskatīties nodarību
Pēc apmaksas Tu e-pastā saņemi reģistrācijas apstiprinājumu un aicinājumu pievienoties klientu portālam! Tur arī Tu atradīsi nodarbību: "Toksiskā Sastāvdaļa Tavā Virtuvē"

Tu to vari skatīties sev izdevīgā laikā, no jebkuras ierīces, kad vien vēlies. Materiāls Tev būs pieejams neierobežotu laiku!

Ja Tev jau ir profils manā klientu portālā, tad nodarbība tiks pievienota Tavam profilam.

(Ja pēc apmaksas rodas kādi jautājumi par piekļūšanu materiālam, raksti uz komanda@karlissens.lv)

Nodarbība "Toksiskā Sastāvdaļa Tavā Virtuvē" pieejama par: 25€ 50€

(Piesakoties līdz 24.07 23:59)
6 Iemesli, kāpēc ir vērts investēt laiku un finanses šajā nodarbība (Pat, ja tā maksātu 200EUR)

1️⃣ Likt lietā nodarbībā apgūtās zināšanas burtiski neprasīs nekādu praktisku vai emocionālu piepūli, bet ilgtermiņa veselības ieguvumi Tev un ģimenei būs milzīgi - Tu burtiski apgūsi kā būvēt sava ķermeņa šūnas no izturīgāka materiāla.

2️⃣ Šo informāciju Tev nepastāstīs gandrīz neviens "uztura speciālists" vai pat lielākā daļa ārsti. (Viņi ieteiks darīt tieši pretējo, kas ilgtermiņā noved pie sliktākas veselības) - tāpēc, ka šī ir JAUNA zinātne, par kuru zin tikai retais.

3️⃣Ja Tu lieto "zivju eļļu" vai kādu citu "omega 3" uztura bagātinātāju (piemēram ZINZINO produktus) UN Tu paralēli lieto "kaitīgās eļļas", nauda par "zivju eļļām" un "omega 3" bagātinātājiem ir pilnīgi izsviesta vējā! (Jo Tavs ķermenis nav spējīgs pilnvērtīgi absorbēt veselīgās omega3 taukskābes) - parēķini, cik naudas Tu šobrīd aizlaid vējā, gada laikā?

4️⃣ Nomainot uzturā "kaitīgās" taukvielas pret "patiešām veselīgajām" - veicot šo VIENKĀRŠO izmaiņu ir iespējams samazināt hronisko iekaisumu (kas nodara pāri VISAM ķermenim) - locītavu sāpes, vēdera sāpes, nogurums - tie ir daži no hroniska iekaisuma simptomiem.

5️⃣ Ja Tu mājās esi galvenais pavārs, Tu zināsit, kā nedarīt pāri pārējo ģimenes locekļu veselībai! (Neviens nepamanīs, ka Tu izmanto citas taukvielas - līdz ar to, nebūs nekādu pretenziju, kā tas parasti ir ar "veselīgo uzturu")

6️⃣ Izvēloties "nepareizās taukvielas" burtiski tiek aizķepēti mūsu šūnu "enerģijas ģeneratori". Izvēloties "pareizās taukvielas" tiek uzlabots ikdienas enerģijas līmenis! (Neatkarīgi no vecuma vai patreizējās veselības)

Ja Tu zinātu, ka pastāv "uztura bagātinātājs", kas Tev dotu jūtami vairāk "jaudas", vai Tu ar lielāko prieku nemaksātu 47EUR katru mēnesi? Tas būtu 564 EUR gadā.

Šeit Tu apgūsi, kā uzlabot savus iekšējos ģeneratorus reizi pār visām reizēm ar vienkāršu pārmaiņu savā uzturā.

Ja Tu piedalīsies, Tava dalība nāk ar Garantiju:
Nav iespējams garantēt "rezultātus". Jo noskatoties šo nodarbību, nekas "brīnumains" nenotiks un ieguvumi, nomainot vienas taukvielas pret citām ir novērojami mēnešu, vai pat citreiz gadu laikā. (Atkarībā no patreizējā veselības stāvokļa)

Bet es garantēju to, ka Tu iegūsi pilnīgi jaunu perspektīvu uz to, kuras taukvielas ir ieteicams lietot uzturā un kuras nē, kas būs labi pamatots.

Ja noskatoties nodarbību, Tev ir sajūta, ka neko neesi ieguvis, Tev vienkārši ir jāuzraksta e-pasts uz komanda@karlissens.lv un Tu saņemsi atpakaļ savu samaksāto naudu.

Par "Toksiskā Sastāvdaļa Tavā Virtuvē" nodarbības autoru: Kārli Šēnu
Kārlis nav uztura speciālists, dietologs, fitnesa treneris vai kāds savadāk "klasiski" sertificēts speciālists.

Cenšoties sakārtot savu veselību un svaru sāka praktizēt netradicionālas uztura pieejas, kas palīdzēja izvairīties no tradicionālajām diētu grūtībām un sasniegt "neiespējamus" rezultātus.

"Klasiskie" speciālist joprojām zobojas par Kārļa izmantotajām metodēm, bet 6 gadu laikā, kopš viņš ir sācis publiski pasniegt savu uztura metodi, pie viņa ir vērsušies vairāk kā 5000 klientu, un viņa pasniegtos bezmaksas vebinārus ir apmeklējuši vairāk kā 30'000 cilvēku.

Sekojot Kārļa padomiem, viņa klientiem izdodas dabīgi normalizēt asinsspiedienu, ievest remisijā 2. Tipa Diabētu (daudzi "klasiskie" speciālisti joprojām to uzskata par neiespējamu), atbrīvoties no "treknās aknas" dažu nedēļu laikā (ar ierastajām metodēm tas prasa gadus), zaudēt svaru ēdot līdz sāta sajūtai un piedzīvot daudzus citus pozitīvus veselības un ikdienas uzlabojumus.

Redzot Kārļa klientu rezultātus, šo pašu klientu ģimenes ārsti ir sākuši apmeklēt Kārļa pasniegtās apmācības, lai saprastu kā labāk palīdzēt saviem pacientiem.